OVER ONS

Easy Coat staat voor eenvoudig aan te brengen maximale Isolatie en is opgericht om de isolatie-industrie opnieuw te definiëren. Wij geloven dat de bouwsector klaar is voor nieuwe innovatieve producten zoals onder andere onze keramische Isolerende coating en Isopads.

Over Easy-Coat

Wat leuk dat we u mogen begroeten op de website van Easy-Coat,

Het is een voorrecht om u te mogen begroeten op onze website en u te laten zien wat we doen om een steentje bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen en de energietransitie. Als samenleving zijn we ons steeds bewuster van de impact die we hebben op onze planeet en de gevolgen die dit heeft voor onze toekomst.

De bouwsector speelt hierin een cruciale rol en daarom is het onze missie om te werken aan de transformatie van deze sector naar een duurzame en circulaire bouwpraktijk. Dit betekent dat we streven naar gebouwen die niet alleen gezonder zijn voor de mensen die er wonen en werken, maar ook beter presteren op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Met de juiste aanpak en het inzetten van innovatieve technologieën, geloven we dat het mogelijk is om onze ambitieuze doelen te bereiken. Door samen te werken met professionals en stakeholders uit de sector, hopen we een positieve bijdrage te leveren aan de energietransitie en de klimaatdoelstellingen.

Drinken we snel een kop koffie met elkaar?

Met vriendelijke groet,
Erwin de Zwart

Maak kennis met:

Erwin de Zwart

CEO

Voordelen van werken met Easy Coat

Bewezen werking

Onafhankelijk werking bewezen door universiteiten

Betaalbaar

Easy-coat is een betaalbare oplossing voor vele projecten

Gelicentieerde installateurs

Easy-coat is een betaalbare oplossing voor vele projecten

Milieu bewust

Koolstof uitstoot verminderen en geen toxische stoffen

Garantie

Op al onze projecten geven wij 10 jaar garantie