Veelgestelde Vragen Window

Heeft u vragen of uw nieuwe project? Of over het isolatiemateriaal wat wij gebruiken? Hieronder hebben wij de meest voorkomende vragen alvast beantwoord.

Vragen over WINDOW

Hieronder de meest gestelde vragen over het isoleren van uw ramen

De coating heeft een lichte tint. Hoewel het er enigszins mat uitziet wanneer het voor het eerst wordt aangebracht, droogt het helder op binnen 24 uur en bereikt de coating volledige helderheid na 30 dagen.

De coating zal gewoonlijk binnen 24 uur droog aanvoelen, maar mag niet worden aangeraakt voor minimaal 7 dagen. De coating mag 30 dagen niet worden schoongemaakt.

Het wordt aangebracht met speciaal ontworpen rollers. Deze rollers worden voor en na het aanbrengen gewogen om ervoor te zorgen dat precies de juiste hoeveelheid coating is aangebracht op het oppervlak.

De coating wordt niet volledig gefinancierd maar er zijn wel regelingen van verschillende bronnen. Wij kunnen u adviseren waar deze vouchers te verkrijgen zijn.

Britse universiteiten en handelsorganisaties hebben aangetoond dat u tot 30% kunt besparen op de verwarmingsrekening. Dit kan worden bereikt op een standaard beglaazd object. Dit zal veranderen afhankelijk van de hoeveelheid beglazing. Sommige commerciële panden hebben meer dan 50% beglazing, daar kan de besparing veel groter zijn.

Uit testen blijkt dat de coating minimaal 15 jaar meegaat, fabrieksgarantie is voor 10 jaar.

De kosten zijn afhankelijk van hoeveel beglazing er in uw woning zit en het aantal lijsten en details op het raam. Typisch een half vrijstaande woning met 3 slaapkamers kost €2000,00 om alle ramen en deuren te isoleren.

Na 30 dagen zal de coating hard zijn, op dit punt heeft het een grote robuustheid met een waardering vergelijkbaar met die van het glas zelf.

De meeste woningen worden in een dag opgeleverd. Op commerciële basis, één team (twee man) zal ongeveer 20m2 per dag voltooien.

We raden aan om de avond ervoor te stofzuigen en ervoor te zorgen dat de vensterbanken vrij zijn en stofvrij.

Afgezien van het verplaatsen van een paar items op de dag, is de overlast minimaal en alles weer terug naar normaal binnen 24 uur.

Onze beoordelaar zal tijdens uw bezoek naar uw proefstuk kijken en er een paar aanbevelingen maken.

De onderstaande tabel toont de resultaten van testen op enkele typische enkele en dubbele beglazing, voor en na het aanbrengen van de coating

De coating kan zowel aan de binnen- als buitenkant van een raam worden aangebracht, wij beoordelen wat het beste is voor uw pand na onderzoek

Staat uw vraag er niet tussen?

Ga door middel van de onderste knop direct door naar de contactpagina en stel u vraag via een van de mogelijkheden