Veelgestelde Vragen SOLAR

Heeft u vragen of uw nieuwe project? Of over het isolatiemateriaal wat wij gebruiken? Hieronder hebben wij de meest voorkomende vragen alvast beantwoord.

Vragen over Solar

Hieronder de meest gestelde vragen over het isoleren van uw zonnepanelen.

De coating is volledig transparant. Hoewel het er enigszins mat uitziet wanneer het voor het eerst wordt aangebracht, droogt het helder op binnen 1 uur en is de coating na 24 uur op volledige sterkte en vocht en vuil werend.

De coating zal gewoonlijk binnen 1 uur droog aanvoelen, afhankelijk van het weer. Wanneer de omgevingstemperatuur hoger of de zonnekracht aanwezig zal het product binnen 10 min droog zijn.

Het wordt aangebracht met speciaal ontworpen vezeldoek of gespoten. Deze vezeldoek wordt voor en na het aanbrengen gewogen om ervoor te zorgen dat precies de juiste hoeveelheid coating is aangebracht op het oppervlak.

De coating wordt niet volledig gefinancierd maar er zijn wel regelingen van verschillende bronnen. Wij kunnen u adviseren waar deze vouchers te verkrijgen zijn.

Britse universiteiten en handelsorganisaties hebben aangetoond dat u tot 30% meer rendement kunt verkrijgen van uw zonnepanelen.

De kosten zijn afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen op uw bouwwerk. De terugverdientijd is 1 tot 2 jaar afhankelijk van uw energiecontract en de ligging van uw object. U kunt ook een offerte aanvragen via de volgende link: Naar contact

Na 24 uur zal de coating volledig doorgehard zijn, op dit punt heeft het een grote robuustheid met een waardering vergelijkbaar met die van het glas of kunststof zelf.

De meeste woningen worden in een halve dag opgeleverd. Afhankelijk van de bereikbaarheid van de panelen.

Afgezien van het verplaatsen van een paar items op de dag, is de overlast minimaal en alles weer terug naar normaal binnen 24 uur.

Rendement verbeteringen tot 30% zijn mogelijk na het aanbrengen van de coating afhankelijk van de locatie van de panelen.

Onze beoordelaar zal tijdens uw bezoek naar uw proefstuk kijken en er een paar aanbevelingen maken.

Door de vuil en vochtwering van de coating alsmede de temperatuurverlaging in het paneel zullen de panelen significant langer meegaan en langer hun rendement behouden. De werking van het product loopt niet terug in de loop der jaren.

Staat uw vraag er niet tussen?

Ga door middel van de onderste knop direct door naar de contactpagina en stel u vraag via een van de mogelijkheden